ShareThis

joi, 2 februarie 2012

S.O.S. Beauty pentru Iarna


BUZE USCATE
Din cauza temperaturilor scazute, ai nasul infundat si respiri mai mult pe gura. Astfel buzele au cel mai mult de suferit. Recomand folosirea balsamului de buze de la Nivea, eu sunt foarte multumita de el. Il gasiti in orice supermarket intr-o variatate de gusturi, culori si performante.


OCHII UMFLATI
Diminiata suntem mereu socate pentru ca ochii sunt foarte umflati chiar daca am dormit mai mult de 8 ore. Cel ai bun remediu e sa-ti pui 2 felii de castravete pe ochii si dupa 15 minute vei vedea efectul.


OCHII INROSITI
Din cauza racelii ochii se pot inrosi. Pentru a-ti recapata privirea patrunzatoare, poti folosi un dermatograf de culoare alba, pe care sa-l aplici pe partea de jos a ochiului. Recomand si chiar il folosesc, creionul pentru pleoaple Doule Trouble Very Me Night Glow.


RIMEL SCURS
Zapada, si vantul provoaca lacrimile sa apara, iar mascara se poate scurge. Foloseste produse cosmetice rezistente la apa.

NASUL ROSU
Diferentele mari de temperatura de la gerul de afara si caldura din casa iti fac nasul rosu prin folosirea excesiva a servetelelor, fie ele si de la Zewa. Foloseste o crema puternic hidratanta, un exemplu ar fii mini crema de la Oriflame, Tender Care. Acum si in varianta de caramel si ciocolata.


PIELEA ASPRA SI USCATA
Din cauza contactului des cu batista, din cauza frigului si a vantului, pielea devine mai aspra. Aplica de mai multe ori pe zi, o crema de protectie intensiva pe zonele iritate, precum sunt mainile si fata. Recomand cu incredere gama Nivea.


PAR DETERIORAT
Parul are de suferit foarte mult din cauza frigului si a aerului uscat din incaperi. Foloseste mastile hidratante, sau poti sa iti creezi chiar tu una acasa, foarte simplu: amesteca 1 lingura de miere + 3 linguri de ulei de masline + 1 galbenus. Maseaza-le in par, si dupa 30 minute spala bine cu samponul tau obisnuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

please listen...

❤ BEST MOMENT: Elena's entrance to the ball ❤