ShareThis

duminică, 26 februarie 2012

♔ A Cinderella Story ♔


Povestea Cenusaresei este preferata tuturor, si nu putine dintre noi am rugato pe mama, sa ne-o povesteasca. Generatia de acum e mult mai norocoasa, pentru ca exista reviste, filme, youtube care ne poate spune povestea in imagini, si o face mult mai plina de viata si frumoasa.
Dar pentru cele care nu mai suntem copii, nu neaparat doar pentru adolescente, sunt 3 filme pe baza aceste teme, dar transpusa in lumea moderna. In fiecare film, principalul rol este acelasi, o fata ramasa fara parinti, traieste cu mama vitrega si cele 2 surori vitrege, si este folosita de acestea fara scrupule ca o serivitoare. Iar printul, nu e neaparat un print, ci un baiat vedeta, pe care toate fetele il doresc si care e cel mai bun in ceea ce face, fotbal, dans si muzica.
Enjoy!

2004 - A Cinderella Story
Despre ce este vorba:
Drăguţa, dar tocilara liceeană Samantha Martin (Hilary Duff), e pur şi simplu dărâmată de moartea prematură a tatălui sau, tragedie care o lasă singură cu Fiona, ticăloasa ei mamă vitregă (Jennifer Coolildge). Fiona o forţează să facă cele mai murdare treburi din casă. Nici şcoala nu-i oferă vreo consolare, mai ales când Shelby e prin preajmă: răsfăţată, bogată şi foarte populară, Shelby o tratează pe Samantha aproape la fel de rău ca Fiona. Viaţa Samanthei e irevocabil schimbată, totuşi, de două evenimente: o modificare de look de proporţii epice şi o neaşteptată corespondenţa electronică pe care o întreţine cu un tânăr misterios. Din cauza unui telefon greşit şi a unei serii de coincidenţe mânate de destin, Samantha şi Făt-Frumosul ei încep un romance prin sms-uri şi e-mail-uri, cu speranţa că, în cele din urmă, se vor întâlni faţă în faţă. Bineînţeles, Samanthei nu îi e foarte uşor să ajungă până în acel punct. Ea ar putea pierde chiar şansa de a se întâlni cu băiatul viselor sale, nimeni altul decât Austin, cel mai popular băiat din şcoală.


Parerea mea: 
Mi-a placut, mi s-a parut original. Urmarit acum 3-4 ani in preajma Craciunului, mi-a placut foarte mult. L-as urmari cu placere si a 2-a oara. Seamana mult cu Cenusareasa, insa in secolul nostru. Vestimentatia respecta povestea originala, inafara bineinteles de pantofii inlocuiti cu tenisii sport, si roz bineinteles.









2008 - Another Cinderella Story
Despre ce este vorba:
Bazat pe povestea clasica a Cenuşăresei, dar adaptat într-o manieră modernă şi revoluţionară, filmul "Another Cinderella story" o are în centrul acţiunii pe simpatica adolescentă Mary, care locuieşte împreună cu mama ei vitregă Dominique Blatt - o fostă vedetă pop - şi cu cele două surori vitrege pe nume Britt şi Bree. Fiind foarte talentată la dans, Mary visează să studieze în Manhattan şi să întâlnească marea dragoste a vieţii, dorinţă ce pare să i se împlinească atunci când il cunoaşte pe Joey Parker, un cântăreţ popular al cărui nume de scenă este J.P. 
La un bal mascat, Mary şi Joey dansează împreună toată noaptea şi se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt, dar atunci când orologiul bate miezul nopţii fata se grăbeşte spre casă lăsând în urma ei nu un condur, ci un I-pod. Având acest singur indiciu ce l-ar putea conduce spre aflarea identităţii misterioasei dansatoare, Joey porneşte în căutarea frumoasei mascate în vreme ce Mary se înscrie la un concurs de dans al cărui premiu este o apariţie în ultimul videoclip al cântăreţului J.P. Sperând sa o reîntâlnească, Joey Parker dansează cu toate participantele la concurs şi în cele din urmă o regăseşte pe fata visurilor lui în persoana lui Mary.



Parerea mea: 
Povestea Cenusaresei e preferata mea, deci nu avea cum sa nu imi placa si acest film inspirat din acelasi basm. In combinatie cu dansul, e povestea perfecta pentru adolescenti. Vedeta Disney, Selena Gomez e chiar super draguta si i se potriveste ca o manusa rolul de printesa, mai ales ca rolurile avute din Disney o ajuta sa primeasca o alura magica, si nu are cum sa nu capteze atentia fanilor Disney.








2011 - A Cinderella Story: Once Upon a Song
Despre ce este vorba:
Katie (Lucy Hale) visează să ajungă o cântăreaţă faimoasă, însă maliţioasa ei mamă vitregă şi fiica acesteia fac tot posibilul să îi îngreuneze existenţa. Fata se îndrăgosteşte de Luke (Freddie Stroma), un tânăr interpret foarte popular, şi încearcă să-l impresioneze prin vocea ei, însă fără să îşi dezvăluie identitatea. 
Cunoscându-i secretul, sora ei vitregă pretinde că ea este misterioasa cântăreaţă şi acaparează întregul interes al băiatului. Atunci, Katie va trebui să îşi înfrunte invidioasele rude pentru a-şi putea trăi visele şi a-i mărturisi lui Luke sentimentele ei.



Parerea mea: 
Nu am mai urmarit de mult un film atat de dragut, romantic si pentru copii/adolescenti, de notat ca l-am vazut acum 2 saptamani. Cum mie imi plac aceste genuri, mereu ma uit la ele cu placere si un fel de nerabdare dependenta sa le gasesc si sa le urmaresc. Iar Lucy Hale, actrita din Pretty Little Liars, e atat de cute, cu ochii ei mari, e chiar super potrivita pentru rolul principal, si are o voce amazing. De urmarit.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

please listen...

❤ BEST MOMENT: Elena's entrance to the ball ❤