ShareThis

luni, 13 februarie 2012

Sfaturi si idei originale de cadouri de ziua indragostitilor



Ziua Sfantului Valentin devine din ce in ce mai populara. Deja ne-am obisnuim sa oferim si sa primim felicitari sau mesaje de ziua indragostitilor, sa sarbatorim aceasta zi cu iubitul sau iubita si sa ne dedicam cu o persistenta speciala dragostei exact de 14 februarie. Totodata, in fiecare an ne macina aceeasi intrebare dificila: ce sa daruim de ziua indragostitilor persoanei iubite?

Si anul acesta ii oferi flori si ciocolata?

Daca te-ai fi hotarat deja sa-i oferi un cadou traditional precum flori si ciocolata, nu ai citi acest articol. Faptul ca inca il citesti, arata ca vrei sa surprinzi persoana iubita cu un cadou original de ziua indragostitilor
Cu siguranta ca in cautarea raspunsului la aceasta intrebare te-ai gandit deja la toate ofertele magazinelor de bijuterii, parfumerii si chiar de haine si incaltaminte, si sunteti pe cale sa intrati chiar si in papetarii.
Cred ca o iei de la coada la cap, cutreierand magazinele si sperand sa gasesti ceva care sa-ti atraga atentia. Ia-o invers. Pentru a incepe cautarea, formuleaza-ti pentru inceput un scop. Cadourile practice se pot oferi si la alte ocazii sau sarbatori. Aceasta zi este special conceputa pentru cadouri romantice.
Odata ce ne-am stabilit obiectivul, nu mai ramane decat sa cautam cele mai importante surse de romantism care ii fac pe indragostiti sa suspine de placere. In acest scop, am gasit cele mai romantice si originale idei de cadouri pentru ziua indragostitilor, pentru ca tu sa alegi pe cel care i se potriveste jumatatii tale.

Cadouri romantice de ziua indragostitilor

Alegand un cadou romantic pentru ziua indragostitilor, vei oferi pentru tine si pentru persoana iubita un moment de neuitat, de care va veti aduce mereu aminte. Aceste amintiri comune sunt comoara relatiei voastre, mai de pret decat orice cadou practic.

Experiente romantice in doi

Este de dorit sa petreceti ziua de 14 februarie impreuna, preferabil intr-un mod special. Ce-ar fi sa faceti ceva neobisnuit, de exemplu sa calariti, sa mergeti la patinoar sau sa luati cina la un restaurant special care sa va serveasca un meniu senzual in intuneric? E excelent si daca mergeti la piscina impreuna si inchiriati sauna doar pentru voi sau daca va rezervati o loja la opera si va imbracati cu cele mai bune haine. Datorita anotimpului rece, majoritatea experientelor sunt de interior, asa ca alegeti-o pe cea care vi se potriveste cel mai bine.



Cadoul pe care trebuie sa-l gaseasca

O alta idee plina de romantism e sa pregatesti un cadou principal si cateva cadouri mai mici, apoi sa scrii cateva scrisori cu indicii despre locul in care se va gasi urmatorul cadou. Noaptea, in timp ce toata lumea doarme, imprastie in jurul patului scrisorile cu indiciile sau…
Romantic e sa-i aduci micul dejun la pat – cu trandafir, ziarul impaturit, cafeaua cu lapte si un croissant de la o patiserie frantuzeasca – si sa-i asezi in tavita un biletel impaturit in care se gasesc indicii legate de locul in care ai ascuns cadoul.

O noapte la un hotel de lux

Aceasta optiune este pentru cei care prefera (si isi permit) cadourile romatice mai scumpe. Alegerea hotelului depinde de situatia financiara si generozitatea celui care ofera acest cadou, dar decat sa va duceti la un hotel ieftin mai bine stati acasa. E bine sa alegi un hotel intim, cu camere individualizate, eventual cu o cada mare in mijlocul baii sau cu un jakuzzi in baie. Nu alege un bloc impersonal pentru clienti corporate, ci un hotel intr-o cladire veche dintr-o zona istorica a orasului. Gandeste-te la detaliile care pot justifica noaptea petrecuta la hotel si aranjeaza totul in cele mai mici detalii: ce veti primi la room service, ce veti manca, in ce fel ii vei oferi cadoul, ce culoare vor avea asternuturile. Nu te culca pe o ureche, fara pregatiri detaliate un hotel poate fi cel mai plictisitor loc din lume!

Cadouri haioase de ziua indragostitilor

Umorul este un afrodisciac minunat pentru indragostiti. Omul cand rade este fericit, iar cand rad indragostitii, acesta e un semn ca ei sunt fericiti impreuna. Oferirea de cadouri haioase de ziua indragostitilor este un semn de intimitate speciala si intelegere reciproca.

Cadouri hand-made

Cand te decizi ce anume sa oferi de ziua indragostitilor, inventeaza un cadou unic, deosebit, special conceput pentru iubitul sau iubita ta. Poti sa-l faci chiar cu mana ta, da, da, da, in timp ce altii vor fugi prin magazine si vor decide ce sa daruiasca de 14 februarie iubitului sau iubitei, tu vei realiza un cadou unic care nu a fost si nu va fi asemenator cu nici un altul.
Iata cateva idei orientative: compune o poezie sau pur si simplu o scrisoare de dragoste adresata persoane iubite. Fa un colaj in photoshop sau picteaz-o de mana. Daca nu te pricepi tu, pune pe cineva specializat sa o picteze dupa indicatiile tale. Poti sa faci foaia sul si sa-o pui intr-o sticla, asezand sticla in cada plina cu spuma parfumata. Sau… recicleaza ideea veche a sticlei naufragiatului intr-un context amuzant si o sa va distrati impreuna descoperind-o in cada.
Puteti sa iesiti la karaoke si acolo sa urci pe scena cantand o melodie cunoscuta in care schimbi versurile pentru a se transforma intr-un mesaj de dragoste pentru el sau pentru ea.
Posibilitatile sunt infinite, doar gandeste-te la sentimentele pe care ti le trezeste cel sau cea iubita si iti vor veni singur multe alte idei pline de umor si imaginatie.



Jocuri cadou

Jucati-va pe dorinte in jocul lui preferat: poate fi battelship, table sau o cursa de masini pe calculator, nu conteaza. Cel mai important lucru aici este sa pierzi, si nu odata, ci de mai multe ori la rand, si apoi sa incepi cu entuziasm sa-i indeplinesti orice capriciu.



Sesiune de clarviziune

Cereti persoanei iubite sa-si scrie dorintele pe niste biletele si organizati o seara de magie. Fara sa te uiti la biletelele lui/ei, incearca sa ghicesti ce e scris in ele, si  executa. Nu trebuie sa fie un joc serios, poti sa presupui ca celalalt are nevoie de o sticla de sampanie in frapiera pe care o scoti de sub pat, de o pereche de chiloti cu trompa de elefant sau de un sutien pe care il porti chiar in acel moment.

Cadouri personalizate de ziua indragostitilor

Cadourile personalizate arata persoanei iubite cat de speciala este pentru tine. Prin personalizare, un cadou oricat de banal va deveni unic si de neuitat.
Ofera-i un suvenir dragut, de exemplu o rama foto cu prima voastra fotografie de cuplu, un set de cesti pictate manual pentru serile voastre de relaxare.  Pentru femei e extraordinara o caseta de bijuterii cu initialele ei, in timp ce pentru barbati merge la fix un set de butoni de camasa personalizati.

Album foto

Dar nu unul obisnuit. In primul rand, albumul insusi trebuie sa fi neobisnuit si original. In al doilea rand, in album poti sa pui toate istoria de viata a iubitului/iubitei tale sau chiar povestea voastra, spusa in poze. Alege cele mai frumoase, cele mai distractive fotografii ale persoanei iubite si cu siguranta ea nu va ramane indiferenta.

Un obiect de buzunar personalizat

Alege un obiect care poate fi purtat in poseta sau in buzunar, genul de cadou pe care indragostitii il poarta cu tot timpul si il mai scot din cand in cand sa-l sarute pe furis. Pentru el poti opta pentru o busola personalizata sau o tabachera. Pentru ea, poate fi o oglinda de buzunar, un breloc rama foto sau o bijuterie cu initialele voastre.

Orice ati alege, obiectul gravat si personalizat va deveni un simbol al iubirii voastre, care o sa va ajute sa pastrati in memorie aceasta zi pentru toata viata.



7 reguli de tinut minte pentru totdeauna!

1. Niciodata sa nu spui:
  • cat efort ai depus, ca sa alegi acest cadou
  • cum ai daruit altei persoane ceva semanator
  • fraza prosteasca: “nu cadoul, ci intentia conteaza!”
2. Daca va decideti sa ramaneti in casa, spune tuturor prietenilor ca plecati din localitate sa sarbatoriti si ca nu aveti semnal acolo unde mergeti. La intrebarile de genul: ce v-ati hotarat sa faceti de ziua indragostitilor, raspundeti: o asteptam cu nerabdare, inca nu am planuit nimic! Daca suna cineva la usa, nu raspundeti! Daca te cheama cineva la usa, nu deschideti! Vor trai o noapte si fara atentia voastra. A treia persoana este de prisos, chiar daca a venit cu cele mai bune intentii.
3. Indeparteaza eticheta cu pret de pe cadou, dar nu si etichetele cu alte informatii. Daca produsul are inclusa si garantie, e bine ca pretul sa fie sters cu mare atentie de pe bon sau factura.
4. Niciodata sa nu comentezi cadourile straine, chiar daca observatiile tale sunt adevarate.
5. Nu accentua utilitatea cadoului. Daca vei aminti mereu despre asta, il vei ingrozi  pe cel care a primit cadoul.
6. Cadoul se ofera personal si nu prin alta persoana. Exceptie fac cadourile oficiale si buchetul de flori, trimis prin curier femeii iubite in urmatoarea zi cu multumire pentru seara minunata petrecuta impreuna cu ea.
7. Si un ultim sfat (in mod special pentru femei): cum sa primesti cadou exact ceea ce-ti doresti? Pur si simplu sa rogi. Linistit, delicat, cu un zambet cald si cu iubire in ochi. De exemplu: “Iubitule, am nevoie de aceasta bluzita/geanta, pe care am vazut-o impreuna cu ceva timp in urma. Ai putea sa mi-o daruiesti?” Daca descoperi ca nu poate, continui sa ramai dulce si gingasa. 
Cu aceste reguli si sugestii de cadouri originale de ziua indragostitilor nu ai cum sa dai gres, iti mai ramane doar sa actionezi pentru a pune la cale cea mai frumoasa aniversare de ziua indragotitilor din viata voastra. Va doresc succes si iubire! Fie ca dragostea voastra sa creasca cu fiecare zi!
Stire preluata de pe blog.ilux.ro.


Pentru alte idei de cadouri de ziua indragostitilor, citeste si:
Cadouri de Valentine's Day - Pentru Ea&El

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

please listen...

❤ BEST MOMENT: Elena's entrance to the ball ❤