ShareThis

miercuri, 1 februarie 2012

Cui nu ii place de Ian Somerhalder?


Revista Bravo Girl, care contine al doilea volum din seria Jurnalele Vampirilor - Lupta, a scris un articol despre actorii masculini.

Asa aflam ca Mattehew Davis, cel care il joaca pe Alaric Saltzman, inainte de a deveni actor a lucrat intr-o pizzerie. Cine nu a fost in viata lui macar o data ospatar? :P


Steven R. McQueen il interpreteaza pe Jeremy Gilbert in serial, sigur l-ati urmarit in thriller-ul Pirahna, si filmul a fost unul destul de inspaimantator, mai ales pt cei care l-au vazut 3D. Si s-a iubit cu colega din serial, Candice Accola, interpreta simpaticei Caroline.


Zach Roering il joaca pe Matt Donovan, isi serbeaza ziua de nastere luna aceasta, pe 22 februarie implineste 27 de ani.


Joseph Morgan il joaca pe Klaus, Original Si Hibrid si a jucat in multe filme, ciudat, eu nu am auzit de el pana sa-l vad in aceasta serie. :P


Michael Trevino de origine mexican, este Tyler Lockwood, a jucat in serialul 90210 dar pentru putin timp, unde bineinteles ca l-am admirat si mi-ar fii placut sa nu plece.


Ajungem si la principalii actori, Paul Wesley, in rolul lui Stefan Salvatore, care s-a casatorit anul trecut cu Torrey DeVitto din Pretty Little Liars, dar care joaca si ea in The Vampire Diaries incepand cu sezonul 3, dar nu ca partenera lui, ci a colegului de scena, Alaric.


Si am ajuns in sfarsit la Ian Somerhalter, interpretului atat de iubit de fanele Delena, Damon Salvatore, care si-a castigat celebritatea cu rolurile din Smallville si Lost. Fiind un sagetator, nu are cum sa nu fie un cuceritor sexy, se poate vedea asta si in serial, cucerind-o astfel pe Nina Dobrev, colega de platou, interpreta Elenei. Si, nu mai este o surpriza :P, a facut multe reclame la lenjeria intima, si-l vom admira in curand in productia Cradlewood.


In articol nu sunt amintiti:
Taylor Kinney - Varcolacul Mason Lockwood
Daniel Gillies - Originalul Elijah

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

please listen...

❤ BEST MOMENT: Elena's entrance to the ball ❤