ShareThis

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Iarna - un basm

Zilele trecute am avut parte de asteptata zapada. Precum un copil am fost fericita cand m-am trezit si am vazut pe fereastra cum s-a asezat zapada. Dar si mai fericita am fost cand am aflat ca la Suceava, locul copilariei mele, a nins enorm de mult.
In fiecare iarna, chiar daca nu ninge, imi aduc aminte cu placere de ninsorile cu fulgi mari, de zapada in straturi foarte inalte pe care le-am avut in copilarie, si in ciuda faptului ca imi ingheta nasul, mainile si fata, tot ieseam afara cu surorile mele sa ne dam cu sania.
Frumoase amintiri, dar si mai dulci sunt acelea cand in zilele de Craciun, dupa ce venea Mos Craciun, eram de nelipsite de pe partia de sanius. :)) Pacat ca Emma (una din surorile mele) nu prea isi aduce cu placere de una din momentele respective. O adevarata tortura dulce. Toate 3 surori, eram ca 3 omuleti prin zapada pe care ne chinuiam sa o strabatem pentru a vedea drumul. Si aici gresesc, ca numai drum nu era in curtea noastra, erau adevarate carari cu pereti inalti de zapada, pe langa care eu mereu treceam fricoasa, nu cumva sa cada peste mine si sa nu ma mai gaseasca nimeni. :))
Mai jos voi pune cateva fotografii cu zapada de acasa, poze ale unei vecine, in care e fetita ei frumoasa  in decorul adevaratei ierni mult asteptate de cativa ani buni. Veti vedea si voi ce ierni de basm am avut eu in copilarie, si de ce tocmai iarna e anotimul meu preferat, chiar daca urasc frigul cel mai mult in lumea asta.


Si mai departe am facut o selectie cu cateva imagini ce infatiseaza frumoasa noastra Bucovina, in vesminte de iarna. 


2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

please listen...

❤ BEST MOMENT: Elena's entrance to the ball ❤