ShareThis

joi, 1 martie 2012

Happy Birthday, Jensen Ackles!



Nume real: Jensen Ross Ackles
Data nasterii: 01 Martie 1978 (34 ani)
Zodia: Pesti
Locul nasterii: Dallas, Texas, SUA
Status marital: necasatorit
Mama: Donna Joan Ackles
Tatal: Roger Alan Ackles
Surori: Mackenzie
Frati: Joshua
Inaltime: 1,85m
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea parului: blond inchis
Hobby-uri: Sportul, in special baseball-ul si calaria
Educatie: In 1990 a absolvit Scoala Dartmouth, iar in 1996 Liceul L.V Berkner din Richardson



Biografie:
In copilarie a fost model, de la varsta de patru ani a inceput sa apara in diverse reclame. In timpul liceului a jucat baseball. A vrut sa studieze la Universitatea Texas Tech si sa devina terapeut pana sa opteze pentru o cariera in actorie in Los Angeles. A avut diverse roluri in "Mr.Rhodes", "Sweet Valley High" si "Cybil". Apoi a jucat in serialul produs de NBC "Days of Our Lives", in 1997. Pentru acest rol a castigat in 1998 premiul pentru"Cel mai bun actor nou-venit" din partea Soap Opera Digest Award si a fost nominalizat la Daytime Emmy. A parasit serialul in 2000 pentru a aparea in mini-seria despre viata lui Marylin Monroe, "Blonde" . A urmat o productie a lui James Cameron, intitulata "Dark Angel" in carea jucat rolul super-soldat, Alec. In 2004, Jensen se intoarce in Vancouver pentru un rol in "Smallville" (Jason Teague). Un an mai tarziu primeste un rol principal in productia WB: "Supernatural" alaturi de Jared Padalecki si Jeffrey Dean Morgan. Serialul urmareste povestea a doi frati, Dean si Sam Winchester. Acestia calatoresc prin tara cu misiunea de a gasi si ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii. Lui Jensen ii place sa cante la chitara si este foarte bun prieten cu actorul Christian Kane si cantareata LeAnn Rimes. Este fan DallasCowboys.



Girlfriends:
A fost impreuna cu Joanna Krupa si Jessica Alba.







Dar s-a casatorit in mai 2010 cu frumoasa Danneel Harris din One Tree Hill, dupa 3 ani de relatie.






Jensen vorbind despre femeia ideala:
"Ultimately [I] want someone who you can pal around with and also be intimate with. Someone who can laugh at your jokes. It may sound cheesy, but someone who can be your best friend as well as your love."


Parerea mea:
L-am vazut prima data in Dark Angel, jucand alaturi de Jessica Alba, si wow, mi s-a parut a fi cel mai cute actor de pana atunci. Dupa cativa ani, joaca in serialul Supernatural, si am fost surprinsa cat de bine arata, inca. 
Mi-a placut sa-l revad si in filme precum Rezident Evil: Retribution si My Bloody Valentine.
Ramane unul dintre actorii mei preferati.


Stire inspirata de pe cinemagia.


Dark Angel:






Supernatural:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

please listen...

❤ BEST MOMENT: Elena's entrance to the ball ❤