ShareThis

vineri, 20 aprilie 2012

Contrar asteptarilor mele, filmul 'The Twilight Saga: Breaking Dawn' a fost chiar bun...



Primul film din saga Twilight mi-a placut enorm. Devenise filmul meu preferat, fiind noutate in materie de filme cu vampiri in 2008, avusese milioane de fani, printre care ma numaram si eu.
Dar am iesit dintre randul lor, incepand cu al doilea film din serie, Twilight-New Moon. Boring a fost si urmatorul, Twilight-Eclipse. Poate pentru ca serialele cu aceeasi tema, The vampire diaries sau True Blood mi s-au parut mult mai atractive.
Am renuntat dupa ce vizionasem Eclipse sa mai astept nerabdatoare urmatorul film. Dar in seara asta chiar ma plictiseam, si-mi doream sa vad un film si cautand, mi-am dat seama ca filmul deja aparut de anul trecut, nu l-am urmarit inca, si de ce nu sa o fac acum. Auzisem ca vor avea un copil, si chiar eram curioasa cum va fi.

Am ramas placut surprinsa! Filmul a avut de toate, romantism, bucurie, drama, dinamism. Nu mi-au placut insa momentele specifice seriei, acelea de 'oprire a timpului in loc' parca, cand incetineau lucrurile si Bella era trista. Dar per total a fost chiar bun. Si decorul mi-a placut, mult mai de bun gust cum ne obisnuise pana acum.

Filmul a inceput cu nunta lor, si mi-a dat impresia de un inceput de film de comedie romantica, preferatele mele. Apoi a urmat luna lor de miere, la fel placuta... mi-a placut partea cand patul se rupe... super tare!! Apoi zilele petrecute pe acea superba casa, pe minunata insula de vis! Super romantic si ademenitor!
Apoi a urmat tragedia. Bella ramane insarcinata, si monstruletul creste cu viteza luminii. Cu aceasta ocazie, filmul revine in lumea fantasticului, intre vampiri si varcolaci cu ceva actiune. Nu se putea altfel!

Mi-a placut mult gluma cu subinteles a lui Emmet: "Bella, sper ca ai dormit in ultmii 18 ani. Pentru ca nu vei mai dormi o vreme."

Si mi-a mai placut enorm momentul in care Jacob, o marcheaza pe micuta Renesme. In imagini, arata enorm de frumoasa fata. Sper sa o revedem in urmatorul film. Si cine stie, poate asta era rostul legaturii puternice dintre Bella si Jacob, Renesme. O fi ea jumatatea lui Jacob?


Ultima faza a fost super tare: ochii lui Bella!


Bun ii Taylor Lautner! 


De Robert Pattinson, nu spun nimic, pt ca nu imi place de el. In primul film mi s-a parut, repet, mi s-a parut frumos. Insa chiar daca are milioane de fane, eu nu ma numar printre ele. Si totusi cred ca arata diferit in primul film, fata de acum. E prea alba acum, si pare prea chinuit. Avea mai multa viata in primul.


Si cateva imagini fin film:








 

Rezumat:
Zori de zi 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre  Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări şi pericole negândite. După controversata nuntă, Bella şi Edward pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult aşteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Şi cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naştere unui urmaş, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei şansă de supravieţuire este ca Edward să o transforme în vampir.  
Până să realizeze ce se întâmplă, Edward, Bella şi fiica lor Renesmee ajung să fie vânaţi atât de Volturi, cât şi de vârcolaci, iar războiul mocnit dintre clanuri este pe cale să se reaprindă.  
Saga Amurg: Zori de zi continuă aventura fantastică care a topit inimile tinerilor din întreaga lume, ultimele două capitole ale producţiei-fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters. (www.cinemagia.ro)


Mie chiar mi-a placut! Voua?

Un comentariu:

  1. Nu stiu ce sa spun.Eu una cred ca filmul este genial.Fiecare parte a sa este nemaipomenita.Eu cel putin,fiind inebunit dupa chestii fantastice am agreat cu usurinta poate fiecare parte mai putin extraordinara a filmului.Un total,supar.Ce vreau sa spun e ca e mult de munca,adica chear foarte mult si tot respectul pt.oamenii astia.Au dat tot ce au avut mai bun.OOoo da si Taylor e bestial.Il ador!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

please listen...

❤ BEST MOMENT: Elena's entrance to the ball ❤