ShareThis

marți, 20 decembrie 2011

Cadouri potrivite pentru o femeie

Se stie ca femeile sunt greu de multumit. Fie ca este vorba despre partenera ta, mama, sora, bunica sau prietena, tot ce doresti este sa le vezi fericite de Craciun. Daca iti este frica sa nu dai gres in alegerea cadourilor, iata cateva idei care vor incanta orice femeie. 


Ciocolata


Femeile iubesc ciocolata si se vor bucura intotdeauna de un cadou dulce. Pentru ca este vorba despre sarbatoarea Craciunului, poti transforma acest deliciu intr-un dar minunat. Alege ciocolata de cea mai buna calitate si ofer-o intr-un ambalaj deosebit

Colier perle


Alaturi de Little Black Dress, perlele sunt un must-have al oricarei femei. Cu toate ca nu sunt usor de purtat, perlele sunt considerate un simbol al elegantei si rafinamentului. Pentru a innobila o tinuta, perlele pot fi accesoriul perfect. Daca femeii din viata ta ii lipseste o astfel de bijuterie, atunci ai gasit deja cadoul perfect. 

Geanta in culori tari


Pentru o femeie indrazneata, poti alege o geanta in tendinte. Cele mai cautate sunt gentile supradimensionale, care pot fi accesoriul perfect pentru o tinuta de zi.

Set cosmetice


Oricarei femei ii place sa se rasfete cu produse de ingrijire a corpului. Acest cadou se adreseaza doamnelor de toate varstele, pentru ca ingrijirea este necesara oricand. Seturile de genul acesta se gasesc foarte usor in parfumerii, farmacii, chiar si in hipermarketuri. Alege totusi produse de calitate. Preturile variaza in functie de marca si numarul de produse incluse. 

Set de ceaiuri


Pentru iubitoarele de ceaiuri, alege un set format din cele mai renumite tipuri de ceai. Un cadou perfect pentru cei care petrec foarte mult timp la birou sau pentru persoanele boeme. Ai putea sa atasezi ceaiului un set format din cana si ceainic, un infuzor, zahar candel sau o carte.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

please listen...

❤ BEST MOMENT: Elena's entrance to the ball ❤