Ya trageti cu ochiul ce va asteapta!
Ciocolata de casa
Saratele cu cascaval, susan, mac sau chimen
Fursecuri diverse modele de Craciun
Prajitura Alba ca Zapada
Cozonac
Poale in brau
Bulgari de zapada
Piftie de porc
Si nelipsitul tort
Sarmale cu mamaliguta
Salata boeuf
Friptura de porc
Oua umplute
Supa de pui
Vin fiert cu scortisoara si portocala
Vedeta: FURSECURILE
Ingrediente:
- 200g unt
- 200g faina
- 100g zahar pudra
- 100g nuci macinate
- 1 lingura rom
- 1 lingura coaja rasa de lamaie
- 200g ciocolata (alba/neagra)
- bilute colorate
Frecati spuma untul+zahar+rom+coaja de lamaie+nuci+faina. Se lasa la rece o ora si apoi se taie in formele dorite, se pun la copt, la foc potrivit, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dupa ce s-au copt, se trec prin ciocolata si se orneaza cu bilute colorate.
Fursecuri traditionale grecesti:
Melomakarona
Kourampiedes
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu