ShareThis

duminică, 13 mai 2012

10 exercitii simple pentru a scapa de aripioare!



Cumpana
Acest exercitiu iti intareste musculatura coloanei vertebrale si pe cea laterala a abdomenului, insa trebuie mentionat ca atunci cand ridici piciorul intorci si soldul de aceeasi parte, rotindu-l in sus. Apoi revii in pozitia initiala. Repeti de 10 ori exercitiul pentru fiecare picior.


Abdomene
Se recomanda abdomenele facute cu picioarele apropiate si intinse, ci nu cele cu picioarele indoite pentru a scapa de colacei. Aceste exercitii intaresc musculatura inferioara a abdomenului, pe cand cele cu picioare indoite intaresc musculatura superioara a abdomenului. Pentru rezultate mai bune puteti face ambele tipuri de exercitii. Faceti 20 de abdomene.


De pe o parte pe alta...
Va asezati ca in imagine si va treceti greutatea din spate in fata mutand piciorul. Trebuie sa faceti cat mai ample aceste miscari incercand sa tineti piciorul de baza pe loc. Faceti 30 astfel de repetari pe fiecare parte a corpului, exercitiile au rolul de a "toci" tesutul adipos din zona laterala a coapselor. 


Mobilitatea articulatiilor soldului
Va asezati ca in imagine cu picioarele intinse si va aplecati trunchiul astfel incat sa ajungeti cu pieptul cat mai apropate de picior. Se recomanda sa incercati sa va mentineti coloana dreapta. Ramaneti 30 de secunde pe un picior si alte 30 pe celalalt.


Cercuri cu picioarele
Va asezati ca in imagine, cu picioarele apropiate si varfurile intinse. Faceti apoi cercuri mari cu picioarele pana ajung aproape de podea, apoi fac un unghi drept cu trunchiul. faceti 20 de rotiri spre stanga si 20 spre dreapta.


Mobilitatea mijlocului
Aceste exercitii ard depozitele adipoase din zona mijlocului. Va puteti aseza ca in imagine sau in picioare cu talpile departate. Apoi duceti o mana in sold si va aplecati in lateral, cat de mult puteti, pana simtiti ca ati destins la maxim trunchiul pe partea opusa. Puteti trage si bratul, ajutandu-va de el ducandu-l deasupra capului ca in imagine si tragand ca si cum ati dori sa atingeti cu el peretele spre care este indreptat. Faceti 20 de repetari pentru fiecare parte a trunchiului.


Coarda
Saritul corzii arde foarte multe calorii tocmai pentru ca antreneaza majoritatea grupelor musculare din corp, intarind chiar si pozitia sanilor pe care ii tonifica si ii ridica usor. Se recomanda 10 minute de saritul corzii, in cat mai multe modalitati pe care le stiti si care va reusesc.


Abdomene combinate
Aceste abdomene nu le veti face clasic, ci atunci cand va ridicati veti duce cotul stang la genunchiul drept, reveniti, apoi cotul drept la genunchiul stang si tot asa altenati 30 de abomene, cu conditia de a nu va relaxa trunchiul si de a nu atinge cu capul poadeaua.


Exercitii cu piciorul
Va asezati ca in imagine, ridicati bratul la nivelul umarului si incercati sa il atingeti cu piciorul. Exercitiul se face din musculatura, adica va tineti trunchiul drept si nemiscat, ci nu va ridicati picicorul prin balansarea trucniului. Faceti 30 astfel de ridicari cu fiecare picior.


Exercitii pentru talie si fund
Va asezati cu spatele lipit de podea, mainile pe langa corp si picioarele indiote astfel incat calcaiele sa fie cat mai apropiate de bazin. Va ridicati apoi bazinul cat de sus puteti, ca in imagine. ramenti in pozitia inalta si rotiti apoi bazinul spre stanga si spre dreapta in ax, faceti 10 rotiri apoi reveniti in pozitia intiala. Repetati de 10 ori acest exercitiu.


Sursa: kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

please listen...

❤ BEST MOMENT: Elena's entrance to the ball ❤